donderdag 24 maart 2016

Afspraak

Toch best slikken, vandaag heb ik de afspraak gemaakt voor Puk om onder het mes te gaan. Ze wordt gesteriliseerd want na 4 nestjes is het mooi geweest. Madammeke gaat lekker met pensioen en mag de rest van haar leven lekker bij ons in huis blijven. Ik weet dat er fokkers zijn die hun poezen na sterilisatie uit huis plaatsen maar voor ons zijn het in eerste instantie huisgenoten en die willen we niet kwijt. Als ik ook al zie hoe Puk aan mij hangt, nee ik kan het haar niet aandoen om haar weg te doen. Dan maar minder vaak een nestje. 


dinsdag 22 maart 2016

Vakantie


Het is even een weekje rustig geweest op onze blog. Wij waren een weekje weg en onze aby's waren lekker thuis waar ze verzorgd werden door mijn moeder en zus.

Ze hebben het allemaal heel erg goed gedaan, natuurlijk missen ze de aandacht van ons maar ze hebben er niet minder om gegeten. 

Bij thuiskomst waren ze zo ontzettend blij, vooral Puk. Ik had nooit verwacht dat Puk zo blij zou zijn, normaal als we een weekje weg zijn dan is het oké je bent er weer en krijg ik nu eten. Dit keer was het alleen anders. We waren naar bed gegaan en Puk begon direct te jammeren aan de andere kant van de deur en ook aan de deur te krabbelen. Hele drama's. Eerst dacht ik dat het Yaantje was maar die lag gewoon te slapen. Puk was de enige die bij onze deur te bekennen was. 

Om toch wat nachtrust te krijgen na de lange reis naar huis, hebben we ze allemaal maar in de huiskamer gezet. De volgende ochtend waren we vroeg op vanwege de formule 1 en tja heerlijk met z'n allen op bed gelegen. 

Dunja heeft zich de rest van de dag ontzettend uitgeleefd, zo veel energie in de lijfje en tja niets leuker dan mensen om je heen. Ze was 's middags dan ook helemaal gevloerd en heeft lekker samen met Yaantje in een mandje geslapen.