zaterdag 2 oktober 2010

stoelen

Afgelopen week hebben we eindelijk nieuwe stoelen gekocht. De oude stoelen zijn aardig gammel aan het worden en ook de aby's hebben aan de stoelen lopen krabben. Omdat we eerst dit probleem wilden oplossen, ben ik op zoek gegaan naar iets wat dat tegen kan gaan. En ja we hebben wat gevonden. Zo'n mooi spuitbusje met een goedje wat de aby's erg vinden stinken. Hierdoor onderbreken we het gedrag wat ze ontwikkelt hebben en gaan ze netjes naar de krabpalen. Daarom hebben we besloten de stoelen te kopen. Alleen vergeten dat er een handvat aan de achterleuning zit. Hierachter kunnen ze blijven hangen en is het ergste geval hun poot breken dus maar even met de leverancier contact gehad of dat dit eraf kan blijven. En yes, geen probleem was al geregeld met de fabriek. Super! Veilige stoelen voor onze aby's. Hebben nergens in het huis handvaten waarachter ze kunnen blijven steken of zich aan kunnen verwonden. Sommige mensen passen hun huis aan op hun kinderen, wij aan onze katten

woensdag 29 september 2010

Slapen

Er is op dit moment eigenlijk weinig te melden. Het weer begint wat kouder te worden en omdat Yaantje zwanger is, mag ze wat minder vaak naar buiten. Ze heeft nl. altijd de gewoonte om achter in de hoek onder het hek door naar andere katten te gaan lopen gluren. Nu in haar zwangere conditie vind ik dat eigenlijk maar niets dus blijft alles lekker binnen. Niet dat ze dat erg vinden hoor. Alles kruipt nu veel vaker op schoot of hangt bij mij achter de pc. Op dit moment zit Puk bij me te spinnen en kopjes te geven, wel oppassen dat ze niet ineens over het toestenbord loopt want dat geeft ineens zulke vreemde effecten.
De rest ligt helemaal in ruste, Vanna op de nieuwe ton (deze is helemaal in), Eem in de mand en Yana? Die ligt lekker hoog en droog in de krabpaal, hoogtste verdieping.