vrijdag 19 oktober 2012

Foto's

Het is ook weer eens tijd voor wat foto's. Van de week al druk geweest met alles sorteren en opnieuw opslaan in de juiste mappen.

Eurodynamische Puk

Mooie Yana

Poetsmiep Vanna

Als een koning op zijn troon, Eem

Rommel

Puk is weer bezig geweest hoor. Ze is gisteren wederom in onze kledingkast gekropen en heeft nu de handdoeken en theedoeken anders neergelegd. Nou ja neergelegd, ze is er even door heen gegaan en alles ligt nu in een grote rommelige hoop op elkaar. We moeten dus echt de kast eens voorzien van een slotje ofzo. Hoe ze het doet, weten we niet maar blijkbaar heeft ze genoeg kracht in haar pootjes om de schuifdeur te openen. Ze had ook maar even de zak brokken die ik daar had neergelegd geopend. Had nog zoiets van, moet even de trap pakken om ze hoog in de kast te leggen. We hebben namelijk altijd een voorraad brokken. Ik durf ze niet in de kelder te leggen ivm muizen dus daarom maar hoog en droog in de kast op onze slaapkamer. Tja werd nu gestraft omdat ze halverwege lagen en niet op de gebruikelijke plek.
 
 

woensdag 17 oktober 2012

Zwanger!!

Ja hoor, we hadden het toch goed, Puk is in blijde verwachting. De tepeltjes zijn flink groter en rozer dan normaal dus dat betekend, zwanger. We zijn alweer ontzettend benieuwd wat het gaat worden en natuurlijk hoe Puk het dit keer doet. De vorige keer ging alles netjes volgens het boekje, hopelijk zal dat dit keer ook het geval zijn. Is ook weer kijken of ze de rest erbij wil hebben. De vorige keer waren ze de eerste drie weken niet welkom, mochten er niet bij maar daarna was het ineens goed. Zagen we wel dat de kleintjes even moesten wennen aan die andere katten want tja die zijn toch een ander kleurtje dan mamma.
 
Eem is eindelijk verlost van zijn vestje, alles is mooi geheeld en voorzien van haren. Goh wat een patroontje is het zeg. Gisteravond mocht hij zijn vestje uit en prompt kwam hij weer gezellig op schoot zitten. Met vestje trok hij zich altijd terug op de slaapkamer of in zijn mandje maar nu is hij niet meer van je schoot af te krijgen. Schitterend toch zo´n karaktertje, wij houden daar wel van hoor!
 
Verdi (die bij mijn ouders woont) is ook weer helemaal happy. Hij kan weer in de tuin. Ze waren namelijk bezig met het weghalen van bomen dus al het stroom wat op het hek zat, moest eraf. Het gevolg was dat Verdi niet naar buiten mocht want geen stroom op het hek betekend Verdi die aan de wandel gaat en dat is niet de bedoeling. Afgelopen zondag ben ik druk bezig geweest om alles weer te installeren. Is altijd weer even goed opletten hoe het moet maar na diverse tuinen gedaan te hebben, ben ik al aardig volleert. Martien mocht alleen even kijken of de draden naar het stroomapparaat goed zaten en toen mocht het ventje naar buiten. Ook Arora vond het heerlijk om weer een frisse neus te halen. Nu alleen nog de aankleding van de tuin maar dat is iets voor het voorjaar......