zaterdag 1 november 2014

Verwend

Het is weer tijd voor een update, niet alleen van de baby's maar ook hoe het de rest vergaat.

De baby's gaan echt super, groeien nog steeds als kool, oogjes open en de oortjes gaan omhooggevallen. De wijde wereld begint interessant te worden dus dit weekend ga ik een klein stukje bijbouwen zodat ze ook een klein stukje de werpkist uit kunnen, weer een stapje verder in hun ontwikkeling.

Deze week stond ook weer en het teken van bezoekers. Donderdagavond kwam er toekomstig personeel kijken. Puk vond het helemaal fantastisch, uitslovertje. De rest mag er nog niet bij maar mensen? Geen probleem want tja je staat in het middelpunt van de belangstelling dus wat wil je nog meer? De baby's alvast verwend met een heel leuk speelgoed,  dat wordt straks een hit, dat weet ik nu al.

Gisterenavond was het personeel van papa Toboë op bezoek,  natuurlijk naar hun kleinkids kijken. Ook nu vond Puk het gezellig, aandacht blijft leuk nietwaar? De rest is schandalig verwend, snoepstaafjes en van die lekkere drinkstaafjes. Daar zeggen ze geen nee tegen.

Vandaag een rustdag voor ons allen, hebben we ook wel ff nodig hoor, martien weer rustig zijn rondje hardlopen en ik alle aby's verzorgen. Merkte dat t hoog tijd is om de nagels te snoeien. Ook tijd om weer in de tuin te klussen,  kunnen direct Eem, Vanna en Yana als ze willen buiten spelen. Grote kans dat ze dat niet doen want het is toch wat frisjes vinden ze. Tja ze zijn ook van suiker nietwaar?

dinsdag 28 oktober 2014

Namen

De baby's groeien nog steeds als kool en beginnen zin te krijgen in het verkennen van de wijde wereld. Tenminste ze zitten nu in de fase van we beginnen wat te zien dus we kijken de werpkist uit. Dit is ook zo'n mooie periode omdat ze dat op zo'n ontzettende wijze manier doen, kan er geen genoeg krijgen hierna te kijken.

Gisteravond hebben we hun eigen snoezeldeken weer terug gekregen, die moest echt nodig eens gewassen worden. Volgens mij zijn ze weer helemaal gelukkig met hun lekkere zachte deken. Moet zeggen dat ik het zelf ook een zalige deken vind om onder te liggen. 

Uiteindelijk zijn we ook uit de namen van de heren. Het blauwe manneke gaat C-Jay heten en zijn grote broer gaat voortaan als Casimir door het leven. Het meisje waren we natuurlijk al uit, dat is Coco Chanel, maar roepnaam Chanel. 

De mannen krijgen aankomende donderdag speciaal bezoek, hun toekomstig personeel komt ze dan voor het eerst bewonderen. Heel erg benieuwd wat ze van die kleine druifjes vinden. 

Dan tenslotte foto's, mijn mobiel heeft geen zin om alle foto's te uploaden maar zal z.s.m. eens het e.e.a. gaan uploaden op mijn weblog en natuurlijk de website