dinsdag 28 oktober 2014

Namen

De baby's groeien nog steeds als kool en beginnen zin te krijgen in het verkennen van de wijde wereld. Tenminste ze zitten nu in de fase van we beginnen wat te zien dus we kijken de werpkist uit. Dit is ook zo'n mooie periode omdat ze dat op zo'n ontzettende wijze manier doen, kan er geen genoeg krijgen hierna te kijken.

Gisteravond hebben we hun eigen snoezeldeken weer terug gekregen, die moest echt nodig eens gewassen worden. Volgens mij zijn ze weer helemaal gelukkig met hun lekkere zachte deken. Moet zeggen dat ik het zelf ook een zalige deken vind om onder te liggen. 

Uiteindelijk zijn we ook uit de namen van de heren. Het blauwe manneke gaat C-Jay heten en zijn grote broer gaat voortaan als Casimir door het leven. Het meisje waren we natuurlijk al uit, dat is Coco Chanel, maar roepnaam Chanel. 

De mannen krijgen aankomende donderdag speciaal bezoek, hun toekomstig personeel komt ze dan voor het eerst bewonderen. Heel erg benieuwd wat ze van die kleine druifjes vinden. 

Dan tenslotte foto's, mijn mobiel heeft geen zin om alle foto's te uploaden maar zal z.s.m. eens het e.e.a. gaan uploaden op mijn weblog en natuurlijk de website

Geen opmerkingen:

Een reactie posten