donderdag 14 juli 2011

Het lijkt net herfst op dit moment. Zelfs de aby's liggen lekker weggedoken in hun mandjes behalve Puk. Die is samen met Yana alleen maar aan het zeuren om het vlees wat nu op het aanrecht staat om te ontdooien. En dat vinden ze natuurlijk niet snel genoeg gaan. Vanna was weer heerlijk met mij aan het tutten, dat vindt ze altijd heerlijk, lekker met mij babbelen en beetje aan mijn gezicht zitten snuffen en frunniken.

krant lezen met een handicap genaamd Eem

Verdi, het broertje van Puk

dinsdag 12 juli 2011

Op dit moment is het gedaan met het mooie weer, de regen druppelt alweer lekker naar beneden. De plantjes in de tuin zullen dit wel lekker vinden maar wij en natuurlijk ook de aby's wat minder. Eem heeft
zich geïnstalleerd op het bed, vlakbij de deur naar buiten. Kan hij toch nog genieten van wat frisse lucht.

De dames zijn in de keuken te vinden, vooral Puk heeft sinds haar bezoek aan Amarillo een ontzettende eetlust. Als ze hetzelfde heeft als haar mams dan kun zou je denken dat ze zwanger is. Officiël weten we het pas over een weekje of 2 á 2,5 maar als ik zo kijk, zou je zeggen dat het raak is.

Ik heb i.i.g. weer wat extra vlees voor madam uit de vriezer gehaald. Dat lusten de fawnies niet, komt mooi uit. Ze zijn nog steeds op dieeet, Vanna heeft alweer een aardig modelletje maar Eem mag toch echt nog wel wat grammetjes verliezen. Hij is het daar niet mee eens en hij is dan ook telkens druk op zoek naar eten, eten en nog eens eten.