vrijdag 19 april 2013

Het is weer tijd om een berichtje te zetten in mijn blog. Er is de laatste week zo ontzettend veel gebeurd dat het echt weer hoog tijd is.
 
Afgelopen zondag ben ik met Britt naar de show in Hoogvliet geweest. Was een hele onderneming kan ik je vertellen. Natuurlijk waren er diverse wegen afgesloten zodat het wat langer duurde voordat we op de plaats van bestemming waren. Britt werd er niet warm of koud van, die lag lekker te slapen. Bij de hal stond al een aardige rij voor de veterenaire keuring zodat we ook daar even enige vertraging opliepen maar uiteindelijk konden we ons installeren bij de kooi. Ik had voor Britt allerlei speeltjes en een slaapzak meegenomen zodat ze zich de hele dag zou kunnen amuseren.
 
Het duurde aardig lang voordat ze naar de keuring mocht. Was ergens begin van de middag. Tijdens de keuring wat het een echte spring in het veld, Britt houdt niet van stilzitten maar ze had toch ook nog even tijd om een knuffel te geven. Daarna was het afwachten. Ze mocht terugkomen voor de BIS verkiezing en die won ze. Zo trots op de meid! We gingen dus naar huis met een mooie beker, mooie rozet en een grote zak met brokken.
 
Met Eem gaat het ondertussen aardig goed dat ik nu na overleg met de dierenarts terugga naar om de dag een tablet. Hopelijk gaat hierdoor het misselijk zijn bij hem weg want dat is iets waar hij nu om de paar dagen last van heeft. Is niet echt prettig dus hopelijk werkt een lagere dosering beter. We moeten dit 4 weekjes volhouden en als het dan nog goed gaat, kunnen we hier op blijven. Misschien zelfs nog lager maar daar gaan we op dit moment nog maar even niet van uit.