maandag 6 mei 2013

Het is alweer even geleden dat wij het e.e.a. op de weblog hebben gezet. Door de drukte met de tuin en alles wat daarbij komt kijken, was er even geen gelegenheid. Nu alles weer achter de rug is, tijd om ook de weblog weer even te updaten.
 
Met Eem is het momenteel weer wat verder uitproberen met de medicijnen. Hij heeft namelijk last van misselijkheid (een bijwerking van atopica) waardoor hij om de dag niet wil eten en zich gammel voelt. We gaan nu de dosering afbouwen om uiteindelijk op 1 keer per week uit te komen. De dagen dat hij nu niet misselijk is, voeren we hem wel wat extra bij om hem weer wat meer body te geven. Nu dus maar even afwachten hoe het de komende weken gaat lopen.
 
Vanna is weer helemaal in haar element, ze kan weer volop genieten van de tuin en ze vindt hem in een woord fantastisch. Als je in de hangmat hangt, komt ze er gezellig bijzitten, nog niet in de hangmat maar dat gaat vanzelf wel komen. Puk sprong wel gezellig bij Martien in de hangmat en net zo makkelijk als ze erin sprong, sprong ze er ook weer uit. Yana is ondertussen weer druk met het verdedigen van het erf, lees dat ze druk langs het hek rent.