donderdag 26 maart 2015

Voedingssupplement

Vandaag heb ik weer contact gehad met mijn dierenartspraktijk over Vanna. De assistente was druk voor me op zoek geweest en had wat gevonden. Grappige was dat dit hetzelfde was als ik ook gevonden had voor haar. Het is een voedingssupplement genaamd Protexin Pro-Fibre en bevat dus aanvullende vezels die goed zijn voor de darmflora. Precies wat Vanna nodig heeft.

De laatste paar dagen zien we wel dat madam weer veel beter in haar vel zit. Ze is weer druk in de weer met haar beessies en ook ligt ze gewoon achter op de kachel. Ze laat zich niet zo op de kop zitten door Puk, al met al merken we dus dat ze zich een stuk prettiger vind. Nu nog zorgen dat ze minder last heeft van haar darmen. Ik denk echt dat ze daardoor soms zo onzeker is, de hele dag last van je darmen hebben, is natuurlijk ook niet prettig. 

In ieder geval is het voedingssupplement besteld en kan ik het morgen ophalen. Benieuwd wat het doet voor haar. Hopelijk lukt op deze manier om het onder controle te krijgen. To be continued.....