donderdag 27 november 2014

Bijna 7 weken

De baby's zijn alweer bijna 7 weken jong en ze doen het zo ontzettend goed. Eten is het enige puntje waar ze eigenlijk nog niet zo'n zin in hadden vooral kleine C-jay was daarin een eigenwijs ventje. Chanel vond als eerste de door mij gemaakte pap lekker en daarna volgde Casimir. Alleen kleine C-Jay wilde het niet eten dus daarom maar met een spuitje gegeven zodat hij alvast kon wennen. Merkte aan de knul dat hij het zo ook wel erg prettig vond. Na zijn hapje at hij nog de gemorste pap op om zich daarna lekker te gaan poetsen. Gisteren vond de knul het ineens tijd om het nu zelf te doen en ging lekker de pap van het bordje af smullen. Ik helemaal blij natuurlijk, eindelijk zelfstandig pap eten. Vanmorgen waren ze allemaal lekker aan het smullen van de pap dus het lijkt erop alsof we er eindelijk zijn.

De deur hebben we ondertussen ook altijd open als we thuis zijn en de rest kan dan ook lekker de huiskamer in als ze willen. Eem maakt daar dankbaar gebruik van en zit weer als vanouds bij Martien op schoot tijdens het eten, werken etc.etc. als hij maar bij Martien kan zitten. Yana komt nu ook wat vaker de kamer in om even achter op de kachel te liggen maar ze vertrouwd het nog niet helemaal. Zelfs Vanna komt een klein beetje weer de kamer in maar is ook nog op haar hoede voor onze mamazilla zoals we Puk ook wel noemen. Puk doet niets alleen maar kijken en tja daar worden die dames toch wat nerveus van. Spreek Puk ook manend toe dat we dat dus niet gaan doen.

De baby's zijn ondertussen gewoon druk aan het spelen, want niets is leuker dan spelen en zodra je bij ze in de ren kruipt, zitten ze binnen no time bovenop je of liggen ze bij je op schoot te spelen, zijn ze je broek aan het slopen en noem maar op. Heel erg op mensen gericht moet ik zeggen, thuiskomen is dan voor mij ook echt een feestje, die kleine baby's staan allemaal vol smart te wachten op aandacht.