vrijdag 17 mei 2013

Wij zijn nu alweer ruim één week verder met het afbouwen van de medicijnen bij Eem en het gaat hartstikke goed. De misselijkheid is helemaal weg en hij heeft alleen maar honger, honger en nog eens honger. Op dit moment hebben we het medicijngebruik al teruggebracht naar om de 4 dagen en dat gaat heel erg goed. Eind doel is één keer per week en dan rustig afwachten of de allergie niet de kop weer opsteekt.
 
Ondertussen genieten we bij mooie dagen heerlijk van de tuin. We hebben tegenwoordig een pergola staan waar tussen we lekker onze hangmat kunnen bevestigen. Niet alleen wij vinden het daar prettig in, ook de aby's liggen graag bij je.
 
Kleine Britt wordt al een hele grote Britt, ze is nu bijna 6 maanden en al een flinke meid aan het worden. Het is in één woord een plaatje, iedere dag wordt ze warmer qua kleur en dan die ogen. Ze heeft echt de ogen van haar papa, goud van kleur, zo ontzettend mooi. Amarillo, de papa van Britt, is ook zo'n mooie kerel. Hij is nu lekker met pensioen en mag nu heerlijk genieten van het leven in huis.