vrijdag 10 oktober 2014

De laatste loodjes

De week is weer voorbij gevlogen en The Day komt steeds meer in zicht. Puk is nog steeds de rust zelve, wil nog steeds veel eten en ook knuffelen. Heerlijke meid dat het er is. Ze is nu wel steeds meer bezig met de werpkist, die moet iedere keer gerestyld worden door madammeke. Ik braaf de volgende dag alles weer een beetje netjes opruimen want ze maakt er een grote bende van. Heerlijk zoals wel elkaar bezig houden.

Vandaag voor het eerst maar even de fawnies apart gezet nu we niet thuis zijn. Niet dat ik verwacht dat de (b)aby's geboren gaan worden maar je weet maar nooit en we willen toch rust in huis hebben. Ik ben nog aan het twijfelen of ik vannacht bij Puk ga slapen om het e.e.a. in de gaten te gaan houden. Zal Yana als kamergenoot van Puk wel leuk vinden, lekker bij het baasje onder de deken liggen. Martien heeft dan de twee fawnies in bed liggen, ook die zullen blij zijn want dat gebeurd niet zo vaak. Is altijd extra verwennerij voor ze.


dinsdag 7 oktober 2014

Kunst

Voetballertjes

Volgens mij zitten er voetballertjes in de buik van Puk want wat kunnen die baby's trappen zeg. Ik kon het heel mooi zien toen Puk lekker bij me op schoot hing. Nou ja op schoot hing, ik bedoel dat ze half over mijn schouder hing want liggen gaat niet meer zo makkelijk met de buik die ze nu heeft. Was wel heerlijk om even lekker met haar te liggen en naar haar buikje te kunnen kijken. Puk vond het ook zalig, die lag met haar snoet in mijn gezicht. Vind ze ook zalig, ze houdt ervan dat je met je adem in haar vacht blaast. 

We hebben het eetschema voor de laatste week ook  maar wat omgegooid. Ze krijgt nu tussen de middag een extra hapje en 's avonds krijgt ze meerdere porties zodat ze zich ook prettiger voelt en het makkelijker is voor haar. 

Het begint nu ook al echt op te schieten, ik begin al wat kriebels te krijgen. Puk is de rust zelve. De rest kan nog even lekker genieten van hun vrijheid in huis want straks is de woonkamer even verboden toegang. Puk wil de eerste 2 รก 3 weken rust hebben dus de rest is even tot de rest van het huis veroordeeld. Niet dat ze dat erg vinden, de keuken en slaapkamer hoort daar ook bij en dat zijn nou net de favoriete kamers van ze. 

zondag 5 oktober 2014

Foto's

Laatste rustige weekend

Het weekend is weer voorbij gevlogen, lekker genoten van het goeie weer. Het zal wel het laatste weekend zijn dat het zulk mooi weer is en ook dat het nog rustig is in ons huis. Volgend weekend gaat Puk bevallen en dan breken er weer spannende tijden aan.

Puk groeit ondertussen flink in de breedte, pff wat een dikke buik heeft madam. Slapen is lastig voor haar dus ik heb een heerlijk bedje in de keuken gemaakt. Voor haar bevallingskist heb ik nog wat lappen in elkaar geflanst. Die kunnen er na de bevalling weer makkelijk uit om vervangen te worden voor een lekker warm dekentje.

Al met al zijn we er klaar voor, dus laat die baby's maar komen!