donderdag 7 april 2016

Bezoek Danté & Vincy

Afgelopen weekend stond een bezoekje aan de boys op het programma. We hadden de stambomen nog bij ons liggen omdat deze vanwege een foutje te laat waren binnengekomen. Het leek ons leuk om ze i.p.v. op te sturen, langs te brengen en zo de boys ook weer even te zien. Vrijdagavond zijn we met onze camper richting het noorden vertrokken. Ik had een camping in de buurt uitgezocht zodat we de volgende ochtend lekker op het fietsje naar ze toe konden gaan.

Wat was het toch heerlijk om de jongens weer te zien en oh wat waren ze toch gegroeid. Ze zagen er super uit, hebben het top naar hun zin. Natuurlijk zijn we even buiten geweest met ze. Ze hebben ze geleerd om aan het riempje te lopen. Wat een apen zijn het toch, ze hebben precies door wanneer het kastje van de riempjes opengaat. Jaja ze zijn niet helemaal dom. We hebben een zalige dag gehad bij de jongens en hun personeel. Die hebben daar een gouden mandje.

We zijn die dag ook nog even de omgeving wezen kijken om daarna de volgende dag na een bezoek aan de vesting in de buurt lekker weer naar huis te rijden naar ons eigen spul. Die hadden ons natuurlijk gemist.