donderdag 25 juli 2013

Het zijn warme dagen ook voor onze aby's. Veel doen ze de laatste tijd niet, tenminste overdag want dan is het veel te warm voor ze. Ze liggen overal rustig te loungen en als de deuren openstaan, zijn ze overal op schaduwrijke plekjes in de tuin te vinden. Wanneer de schemering invalt, tja dan is het anders. Dan komen ze allemaal in actie en rennen ze het huis in, het huis uit etc.etc. Vooral Yana en Eem zijn dan helemaal door het dolle heen en rennen door door de ene deur het huis in en de andere het huis weer uit.
 
Over Eem gesproken, helaas zorgt dit warme weer er ook weer voor dat de huidige dosering van de atopica niet voldoende is. Hij heeft weer een klein plekje op zijn flank, dus de dosering is wat verhoogd. Mijnheer vindt dat maar niets want dat betekend dat hij op de dagen dat hij zijn medicijnen krijgt, geen extra bakje voer mag eten. Tja en eten dat is en blijft toch zijn grootste drive.
 
Puk heeft de smaak weer te pakken om Martien iedere morgen in de maling te nemen. Ze zal hoe dan ook de slaapkamer inkomen om bij mij te kunnen liggen. Zelf vind ik dat met dit weer toch wat minder maar madammeke denkt daar toch anders over. De kleine draak is zo vlug dat het Martien nog steeds niet lukt om haar uit de slaapkamer te houden als hij deze verlaat.