woensdag 5 september 2012

Vandaag de tweede zogenoemde oogst van Vanna in een potje gedaan. Gisteren was madam niet van plan om mee te werken dus daarom heb ik haar maar een dagje apart van de rest gezet en dat heeft geholpen. Wel niet zo vele qua ontlasting maar toch genoeg om te kunnen laten testen. Nu morgen nog even en dan kan ik vrijdag alles wegbrengen voor onderzoek. Ik hoop zo dat er iets uitkomt want zoals het nu is, is niet echt optimaal.

maandag 3 september 2012

Het gaat nog steeds niet helemaal lekker met Vanna. Ze heeft nu geen last meer van verstoppingen en moeilijk poepen maar nu komt er een hoeveelheid uit, wat niet normaal is. Daarom vandaag maar met de dierenarts contact gehad om te vragen of ze een ontlastingsonderzoek kunnen doen. Tevens aangegeven hoe/wat met Vanna en ze waren het met me eens dat dit niet echt normaal is. Daarom moeten we nu van 3 dagen alles opvangen en daarna wegbrengen. Mmm dat wordt gezellig zeg, drie dagen stront van Vanna bewaren. Gelukkig heb ik nog wat potjes voor de glasbak staan. Die kan ik dan mooi gebruiken en netjes aangeven welk potje van welke dag is. Al met al heel erg spannend, hopelijk komt er wat uit waarmee we wat kunnen.

Ondertussen is Puk nog steeds niet van plan om weer krols te worden. We wachten dus maar netjes totdat...... We hebben onze planning qua wintersport ook maar op de schopstoel gegooid. Gaan niet weg als we kleine pukken hebben dus dan maar een jaartje geen sneeuw. Willen ook nog een keer naar Rome toe, zitten we nu lekker aan te denken.

Ook leuk nieuws gehad van de pukken van Puk, één van de meiden mag misschien mama worden. Pff onze Puk oma, ze is zelf nog zo'n kleuter en dan misschien oma. Vinden het wel super dat het toch misschien gaat gebeuren en zelfs eerder dan wij zelf in gedachte hadden want uit het toekomstige nestje van Puk, blijft een kleine die naar mijn ouders gaat en tja daar gaat zowiezo als alle testen oké zijn, een nestje mee gefokt worden.