zaterdag 21 september 2013

We zijn alweer een paar weekjes verder met de behandeling van Eem. De misselijkheid is echt een gevolg van de atopica echter dit niet meer geven is geen optie. Hij zit direct weer onder de plekken door de jeuk. In overleg met de dierenarts heeft hij medicijnen tegen de misselijkheid.  Jammer genoeg is het nog lastig te bepalen wanneer hij er last van krijgt. We gaan nu gewoon de dag na het geven van de atopica starten. Als extra aanvulling gaat hij ook een maagbeschermer krijgen voordat hij de atopica krijgt. Straks kunnen we deze ophalen.  Neem direct wat astronautenvoer mee. Dat is makkelijk als hij toch last krijgt en niet veel wil eten. Al met al zijn we dus nog steeds druk met ons ventje.

De rest kaggelt lekker door. Puk is alleen nog mer regelmaat in mijn kast te vinden maar de geleerden hebben een oplossing,  ben benieuwd.  Het is en blijft tenslotte een aby.

Ik heb ook gisteren Britt ingeschreven voor de show in Ter Aar. Het is echt een plaatje, naast dat ze een heel lief ding is. Zo benieuwd wat ze doet en of ze wel een dagje rustig kan doen.