zondag 5 juni 2011

Ja ja eindelijk is het zover, Puk is voor het eerst krols na de pil. Helemaal volgens de planning die ik zelf in mijn hoofd had maar ja het blijft nu eenmaal Pukkie en ze kan altijd besluiten om zelf een andere planning aan te houden. Deze keer gaat ze dus nog niet omdat ik er eentje wilde afwachten na het gebruik van de pil. Als ik goed rekenen, kan ze medio juli naar de kater en kunnen we medio september kleine hummels verwachten.

Nu maar even een afspraak gaan maken bij de dierenarts voor de snaptest, even de boel ontwormen en ontvlooien en dan zijn we er weer helemaal klaar voor.

Wel een pruttel hoor zo'n krolse Puk, ze is momenteel helemaal in love met Eem, die vind het zelf wat minder alhoewel hij er gisteren bovenop sprong. Maar ja hij is altijd zo ruw met de dame, hij mist toch wat galantheid.

Momenteel ligt ze wel gezellig met Eem in hun nieuwe mand, Eem was een beetje mopperig maar ik heb even een overlegje gehad dat Puk best wel bij hem mag liggen. Tja kan het me ook voorstellen hoor want Puk is nogal vervelend krols voor de rest van de katten. Ze is heel nadrukkelijk aanwezig, knuffelt schoenen, tassen, manden etc.etc. en tot slot stalkt ze alle andere katten met haar krolse gedrag.