dinsdag 12 januari 2016

Bezoek, bezoek en nog eens bezoek

De apen hebben weer drukke dagen achter de rug. Drie dagen bezoek voor ze, nou dat kunnen ze altijd wel waarderen kan ik je vertellen. Zaterdag waren vrienden van ons er die ook helemaal gek zijn van katten. Alledrie hebben ze zich weer van hun beste kant laten zien. Dunja is momenteel helemaal in de modus van dat ze zichzelf een heel lief meisje vind en ook doorheeft dat als ze zo lief mieuwt ze een reactie krijgt van mij of Martien. Lees dat ze dus nu echt bij je komt staan en lief mauwt en staat te tappen met haar voetjes. Zo lief. Tijdens het eten zaterdag lag ze op mijn schouder te slapen, gezellig erbij. 

Zondag waren de ouders van Martien even langsgekomen. Konden ze weer zien hoe groot de kleintjes alweer geworden waren. Ze vonden het allemaal wederom erg gezellig en waren eigenlijk altijd wel ergens in ons buurt te vinden. 

Gisteravond hadden ze nogmaals een keer bezoek van mensen die graag de abessijn eens in het echt wilden zien, ze zijn op zoek en zich dus aan het oriƫnteren, nou wat is er beter dan 3 van die blagen die het huis afbreken. Zien ze direct hoe lekker druk maar ook hoe sociaal abessijnen zijn. Geeft een goeie indruk. Vooral Vincy was weer werelds en erg druk. Pfff echt een Adhd kereltje, wist van geen ophouden met rondrennen en achter van alles aanvliegen. Geen wonder dat ze daarna ontzettend veel trek hadden en weer een hele bibi worst naar binnen hebben gepeuzeld.