vrijdag 7 december 2012

Beau, Britt, Bella en Balou blijven groeien als kool, de heren zijn de 250 gr. gepasseeerd en de meiden doen verwoede pogingen om de heren bij de houden. Met hun 230 gr. lukt ze dat aardig. Puk is nog steeds heerlijk relaxt, wat een toppertje is het.
 
Gisteravond mochten Eem en Yana weer gezellig bij ons in de huiskamer. Vanna hebben we nog maar even niet gedaan, die is toch altijd al aan het vervelen met Puk dat we het iets langer de tijd willen geven. Misschien dat ik zondag even kijk of het lukt om allemaal weer samen te zijn. Natuurlijk alleen als wij thuis zijn, zijn we weg dan zitten ze apart. Ook wel makkelijk met het eten,
Puk moet tenslotte goed eten met 4 van die koters. Nu kan ik lekker van alles neerzetten voor madam.
 
De andere vinden het niet erg, liggen 's nachts gezellig in bed bij ons. Yana is tegenwoordig onder de dekens aan je voeteneind te vinden, Vanna ligt op het dekbed, in een rondje tegen je aan en Eem ligt zo ongeveer tegen je aangeplakt. Hij is niet kieskeurig, of ik het ben of Martien, als hij maar lekker ergens tegenaan kan liggen.
 
Gisteravond ook weer foto's van het spul gemaakt, ohhh het zijn echt plaatjes.
 
 
Als ik het goed heb, liggen rechts de kerels en links de dames

 

dinsdag 4 december 2012

De kleintjes van Puk zijn alweer één weekje jong en ze gaan ontzettend goed. Allemaal zijn ze de 200 gram gepasseerd en de meiden doen verwoede pogingen om de mannen in hun gewicht in te halen. Yana is al op kraamvisite geweest en dat ging hartstikke goed. Puk is heel relaxed en heeft niet het idee dat iemand haar kleintjes wat wil aandoen. Heel soms wil ze nog wel eens brommen als onverwachts de deurbel gaat. Ach een waakkat kan nooit kwaad.

Ook zijn we eindelijk uit de namen van de kleine pukken. De sorrelkater krijgt de naam Balou, gezien zijn uiterlijk vind ik het ook echt Balou de beer. Het wildkleurmanneke heet Beau en de dames Britt en Bella.

Natuurlijk ook wat foto's van het spul  van afgelopen week, aankomend weekend gaat ze verschoond worden en mogen ze ook voor een fotosessie uit de werpkist (als mams het natuurlijk goed vind)