woensdag 3 december 2014


C-Jay

Casimir


Casimir (l) en Chanel (r)

C-Jay


Druk, druk en nog eens druk

Het lijkt wel of ons huis is overgenomen door 3 kleine dondersteentjes. Iedere avond liggen Martien en ik in een deuk als we die kleine doerakjes zien rondrennen en spelen. We hebben de helft van de kamer voor ze afgezet en hier allerlei speeltjes, kartonnen dozen etc.etc. neergezet. Een grote speeltuin dus voor het kleine gespuis. Nou kan zeggen dat ze er dankbaar gebruik van maken. Het leukste echter is als ik bij ze ga zitten en met ze ga spelen, niets leuker dan dat. Merk dat de baby's dit ook erg leuk vinden. 's Morgens, 's middags of 's avonds maakt niet uit, als ik de kamer in kom, rennen ze allemaal naar me toe. Of zal dat zijn omdat ze dan eten krijgen? Ja ja want het gespuis heeft eindelijk besloten om vast voer te eten en dat gaat hartstikke goed.


Pap heeft nog telkens wel de voorkeur maar ook Bibi beefmix gaat er in als koek. Afgelopen maandag had ik ze voor het eerst van Almo Nature de kittenvariant gegeven. Die is wat fijner van structuur. Nou dat was ook smullen geblazen. Al met al beginnen ze steeds meer en beter te eten, ze zien er dan ook super uit. Kan niets anders zeggen. Ook Puk is nog goed in conditie, let er ook erg goed bij haar op dat ze geen gratenpakketje wordt.


Afgelopen zondag hadden we wel weer even een klein handgemeen tussen Puk en Yana. Yana vindt de baby's wel aardig maar vind het maar niets als ze met haar gaan klieren. Tenslotte speel je als jij het wilt en tja daar dachten de baby's anders over. Yana was direct wel heel rigoureus en gaf de baby's een paar tikken. Nou dat vond Puk dus NIET goed. Het zijn mijn kinderen vind ze en als ze gecorrigeerd moeten worden doe ik dat dus hup Puk achter Yana aan. Die kon de kamer uit vluchten en wij snel de deur dichtdoen. Maar even een dagje rust gegeven aan allemaal en toen weer gewoon de deur open. Niets aan het handje. Ja ja Puk is me er eentje hoor. Grappige is dat als Eem er loopt en soms wat boos doet op de baby's Puk hier niet op reageert. Tja Eem is nu eenmaal Eem, een heerlijk ventje.

Nu we het toch over Eem hebben, het gaat heel erg lekker met hem. Het weekend heb ik hem even op de weegschaal gezet en hij was aangekomen! Hij is 100 gram zwaarder, lijkt niet veel maar als je het procentueel gaat uitrekenen is het aardig wat. Hopelijk lukt het me om hem weer op zijn oude gewicht te krijgen van 4 kg. Zijn nierdieet vindt hij helemaal goed en smikkelt hij lekker naar binnen. Makkelijk hoor zo'n kereltje. Volgende week vrijdag gaat hij samen met de baby's naar de dierenarts. Ik laat bij hem dan zijn nierwaarden weer controleren om te zien of het beter is geworden door het gebruik van het nierdieet en de baby's mogen voor hun eerste enting en de chip. Kan ik daarna hun stambomen gaan aanvragen. Zal een hele volksverhuizing worden, Puk en de baby's en natuurlijk Eem. Afspraak direct om 9.00u, komt mooi uit, geen mensen voor ons en geen wachttijden.