donderdag 28 oktober 2010

Kool

Iedere ochtend mogen de hummels op de weegschaal en tje het is net kool. Vandaag waren ze wederom weer 14 gram aangekomen. Het lijkt alsof het niets is maar als je ziet dat hun gewicht in bijna één week verdubbeld is, tja dan moet ik zeggen dan doen ze het goed.

Eigenlijk moet ik geen hummels meer zeggen want we zijn er eindelijk uit qua namen. Onze kleine blauwe meid heet Luna en die naam past echt bij dit kleine wezentje. Onze grote wildkleurkerel heeft de naam Luigi gekregen, mijn vader keek heel blij toen ik dit vertelde. Hij is een operaliefhebber en dit is dus een uitstekende naam volgens hem. De kleinste wildkleurman is Levi, eigenlijk is knorretje meer een naam voor hem want hij kan altijd zo heerlijk knorren.

Vandaag heb ik ze even allemaal gepakt en geknuffeld. Yana staat er heel tevreden bij te kijken. Ik zeg ook altijd tegen haar oh wat een mooie kinderen, tja daar gaat iedere moeder wel van stralen nietwaar?

Dit weekend denk ik dat ik ook weer gaan kijken hoe het gaat tussen Puk en Yana nu het met Eem en Puk heel goed gaat. Iedere avond mag Eem gezellig bij Puk om haar toch wat gezelschap te geven. 's Nachts gaat het ventje dan weer terug en blijft Puk gezellig bij ons. Nou en of ze het gezellig vind zeg. Madam ligt tegenwoordig tussen ons ins i.p.v. op mijn hoofdkussen. Denk dat die straks niet eens meer terug wil naar de huiskamer om daar te slapen, zo'n tweepersoonsbed met personeel is veel leuker.

dinsdag 26 oktober 2010

Dag 5

De kleine hummels zijn alweer 5 dagen oud en groeien als kool. Levi had een paar dagen opstart problemen net zoals Luna maar ja wat wil je dan ook na al die bemoeienissen van Puk. Maar dat is nu helemaal achter de rug en iedereen is weer lekker relaxed. Puk mag nog niet in de huiskamer erbij maar Eem gaat nu van tijd tot tijd bij haar zodat ze ook weer naast ons gezelschap wat kattengezelschap heeft.

Ik merk aan Puk dat ze dat wel erg leuk vind, ze dartelt wat pruttelent achter Eem aan en Eem? Die zie je weer zuchten want pff weer dat gekke bruine pruttelding achter m'n kont aan. Zit ik nou echt niet op de wachten. 's Nachts ligt Puk lekker op mijn hoofdkussen ongeveer in mijn nek gepropt, lekker aan het knorren en spinnen. 's Morgens begint ze dan heerlijk vlak naast mijn oor met het wasritueel, lekker dat gesmet en gelebber naast je oor. Grappig is dat ze alleen bij mij ligt want mijn vriend laat ze helemaal met rust, ze zoekt mij ook echt op. Wel lekker warm moet ik zeggen zo'n boa in je nek.

Natuurlijk tot slot een foto van ons kleine spul. Links ligt de nu nog naamloze wildkleur kater, bovenin is Levi ons kleine wildkleurkatertje (is soms net een varkentje want hij kan heerlijk knorren) en tot slot ons blauwe dametje Luna.