donderdag 22 december 2011

zondag 18 december 2011

Het is alweer een week geleden dat de laatste pukken het huis hebben verlaten. Ze doen het allemaal harstikke goed en we krijgen hele leuke en vooral lange e-mails over het jonge grut. Dat doet ons ontzettend goed, want dat vinden we zo belangrijk. Een goed huisje voor ze.

Puk is ondertussen alweer krolsaf en erg druk. Ze sloopt ongeveer de hele kerstboom, telkens moet er weer een andere kerstbal of slinger uit. Gelukkig is alles van plastic of vilt dus stuk kan het gelukkig niet. Ook tussen Puk en Vanna gaat het momenteel goed, Puk probeert Vanna nog wel te pesten maar Vanna laat zich niet meer zo kennen. Lekker hoor om te zien dat ze allemaal lekker in hun vel zitten.

Op dit moment liggen zelf Puk en Yana samen in een mandje, moet niet gekker worden of Puk is misschien volwassen geworden? Ze was tenslotte gisteren jarig en is 3 jaar jong geworden. Niet dat je haar dat geeft hoor, met haar gedrag zou je nog denken dat ze 1 jaar is. Al met al genieten we nog steeds van ons heerlijke spul.