dinsdag 10 april 2012

We hebben de brokkenbal weer eens uit de kast getrokken. Dit is een bal waarin er brokken kunnen worden gestopt. Zodra de bal gaat rollen, komen de brokjes eruit. Vanna is hier echt een topper in, ze weet precies hoe het systeem werkt en wordt dan ook beloond met lekker veel brokjes.

Eem begint ook steeds beter te worden alleen is zijn taktiek anders. Vanna duwt haar kop ertegen en dan kan ze zo als een stofzuigertje de brokjes opeten. Eem gebruikt zijn poot waarmee hij tegen de bal aan tikt. Soms komt er dan wat uit en is mijnheer helemaal gelukkig.

Yana is helaas zo lui als wat en vertikt het om uberhaupt iets te ondernemen voor haar eten. Met het brokken gooien, zie je haar ook bijna niets doen. Echt een lui dametje.

Tot slot ons aanstormend talent Puk, ze weet dat er brokken in de bal zit. Als Eem aan het rommelen is, zit ze erbij en krijgt soms ook een brokje te pakken. Zelf heeft ze het echter nog niet door. Ze gaat bij de bal zitten en gewoonweg wachten. Je weet maar nooit of er een brokje uit komt. Madam nu uitgelegd dat je een tik er tegenaan moet geven zodat de bal gaat rollen en de brokjes eruit komen. We zijn nu bij uitleg nummer 3 en ze heeft zowaar één keertje een tik tegen de bal gegeven en een brokje eruit gekregen. Denk dat dat nog vele keren uitleggen wordt voordat ze net zo goed wordt als Vanna