maandag 11 mei 2015

Ff rustig

Het was even stil op onze weblog maar we waren er even een paar daagjes tussenuit. De aby's waren natuurlijk in goede handen achtergelaten. Mijn moeder en zus zorgen altijd voor het spul als wij weg zijn en zo ook deze keer. Ik had weer even alles op papier gezet qua medicijnen en wie wat moet hebben. Tja als je een nierpatiënt hebt zoals Eem en ook nog een dame zoals Vanna die niet alles kan hebben vanwege haar darmen dan moet je wel. Het is allemaal helemaal goed gegaan. Eem heeft zijn beste beentje weer voorgezet, slijmen en lief doen bij de oppas. Tja die vinden hem helemaal geweldig. Het heeft hem wel telkens een vol bakje voer opgeleverd.

Toen wij zondagavond weer thuis kwamen, waren ze allemaal weer helemaal blij. Je merkt het gewoon dat ze alleen maar alleen vinden. Lekker de deur open, konden ze nog even buiten spelen en ondertussen wij de rommel opruimen. Puk had het zelfs vanochtend weer voor elkaar om langs Martien heen te rennen toen die even naar de toilet moest. Bij terugkomst dacht hij ik kijk even of ik madam kan vinden, nou die lag straks tegen mij aan zodat Martien haar niet kon vinden. Die meid is niet dom. Ze heeft daarom nog even een paar uurtjes bij ons in bed gelegen. Pfff wel warm hoor maar ohhh wat was ze blij zeg. 

Voor moederdag nog wel even langs mijn moeder geweest, nou kregen direct verhalen over Luna te horen. Ze begint steeds meer haar draai te vinden, lees dat alle aby-streken naar boven komen drijven, natuurlijk geïnspireerd door Verdi. Ze zit al op de aanrecht, jat samen met Verdi en is lekker druk buiten aan het spelen met Britt. Ze komt echt helemaal tot haar recht daar. Voor mij alleen maar het bewijs dat we er ontzettend goed aan gedaan hebben haar zelf te houden.