vrijdag 6 januari 2012

Puk blijft nog steeds ontzettend druk, het is heel opvallend. Ze lijkt echt weer een jonge puber en dat terwijl ze toch echt 4 koters op de wereld heeft gezet. Gisteravond heb ik haar en Yana op de pil gezet, dit om weer de rust qua krolsheid terug te brengen. Voor Yana moet ik nu een afspraak gaan maken om haar te laten steriliseren Maar eens kijken wanneer ik dat goed kan inplannen want madam moet natuurlijk wel even bijkomen van zo'n ingreep en dan wil ik wel thuis zijn bij haar.

Ik hoop dat het morgen het weer een beetje goed is, dan kan ik eens een beetje in de tuin gaan rommelen. Het ziet er allemaal zo troosteloos uit, nou kan ik niet heel veel doen maar misschien die potten legen, beetje aanvegen etc. zodat het er i.i.g. weer een beetje uitziet. Even schoffelen zodat de grond weer wat beter al dat water wat er naar beneden komt, kan verwerken. Vijver moet ook even bekeken worden dus ach altijd wat te doen. Het vee kan dan mooi meehelpen en heeft direct ook weer een frisse neus gehaald.

donderdag 5 januari 2012

Het stormt aardig buiten en pff lijkt wel of Puk hierdoor wordt aangestoken. Wat is dat ding druk zeg. Rennen, rennen en nog eens rennen. Gisteravond met de lasermuis gespeeld, even flink laten rennen. Gaaf dat ze dat vind, zodra je het muisje pakt en klikt, staat madam alert te kijken. Yana heeft ook een paar meter achter het lampje aangerend maar daarna was het alweer klaar. Lekker op de kachel liggen bijkomen van die paar meter rennen.

Eem had zijn ik ben een hele lieve kater-modus aanstaan. Hij zat eerst bij Martien op schoot en keek daarna weer verlangend naar mij. Zei wat tegen hem en ja hoor daar kwam hij aan. Lekker op schoot, spinnen en trappelen. Tot hij weer naar Martien keek, oh die is ook lief, en ja hoor daar ging hij weer. Moest weer naar Martien toe om daar lekker te knuffelen. En zo ging het een paar keer.

Hij was zeker aan het goedmaken dat hij daarvoor stout was geweest. Altijd als ze blik krijgen, is hij binnen 2 seconden klaar en als je niet oppast, rent ie snel naar de rest om daar ook alles op te eten. En tja zo ook gisteren. Ik hem uit de keuken gezet want dat mag hij niet. Hij weer beledigd dat ik hem eruit gezet had maar ja dat is de meest makkelijke methode bij hem. Kan ik ondertussen rustig het eten opzetten en de boel opruimen.

woensdag 4 januari 2012

Namens ons en natuurlijk onze aby's willen we iedereen een gezond en gelukkig 2012 wensen!