zaterdag 16 maart 2013

Het laatste dagje hier van Balou, morgen gaat hij als laatste verhuizen. Ga het ventje missen, hij is gewoon heerlijk. Hij helpt mij met van alles en nog wat, is druk, knuffelig en ga zo maar door. Zijn nieuwe personeel kijkt al vol spanning uit naar zijn komst, vooral voor hun andere kat. Die is 2 á 3 maanden ouder dan balou en heeft een speelmastje nodig, nou dan hebben ze aan deze knul een goeie, lekker druk ding

Ondertussen ook al langzaam het huis weer op orde aan het brengen. Krabpaal staat weer in de hoek, dozen liggen op een stapel en al op zoek naar nieuwe lampenkappen. Die zijn na een aantal jaar en wat kleine aby babys iets minder toonbaar geworden.

donderdag 14 maart 2013

Nog een paar daagjes is onze kleine Balou nog bij ons thuis en dan gaat ook dit ventje uitvliegen. We gaan dit ventje wel ontzettend missen want oh wat een knuffelkont is het toch. Hij heeft zijn draai helemaal gevonden tussen alle grote aby's van ons. Spinnen en knuffelen doet hij als de beste, al met al een super ventje.
 
Eem heeft ondertussen zijn eerste tablet Atopica gehad, het duurt zeker 4 weken voordat we echt resultaat zouden moeten gaan zien. Heel benieuwd of het echt aanslaat en hij geen last heeft van zijn allergie. Op dit moment is het weer flink aan het rommelen en zit hij weer helemaal onder.
 
Ondertussen krijgen we alleen maar goede berichten van de reeds uitgevlogen baby's. Bloom heeft het goed naar haar zin met al die kids. Ook Britt doet het super bij mijn ouders, ze heeft iedereen daar al helemaal om haar vinger gewonden. Verdi vindt het helemaal leuk om te spelen alleen Arora vindt de drukte niet top, tja wat wil je als je al 14 jaar bent, dan wil je lekker rust.