vrijdag 3 oktober 2014

Vrije dag

Het is altijd zo genieten als ik een dag vrij ben en dan vooral met dit weer. Ik heb weer lekker t huis helemaal schoongemaakt en de aby's? Die hebben heerlijk van t zonnetje genoten.

Het zijn zoals ze zeggen de laatste mooie dagen en weer genieten dan ook maar volop hiervan.

Over een weekje is het zowiezo anders dan anders want volgend weekend is Puk uitgerekend.  De rest gaat dan tijdelijk apart omdat Puk de eerste twee weken geen andere aby's in de buurt wil hebben.  De rest snapt dat niet dus daar komt dan weer ruzie van. Tja kan moeilijk een streep trekken tot hier en niet verder. Gaan ze nooit achterblijven.  Dus de hele bende gaat in de rest van het huis.

Maar nu dus nog ff lekker genieten,  zalig deze rust.

Model theemuts

Puk is al flink dik, benieuwd hoeveel (b)aby's ze bij zich heeft. Nog ruim een week te gaan.

maandag 29 september 2014

Nog twee weekjes

Wat gaat het toch ontzettend snel, Puk begint al aan de laatste loodjes van haar zwangerschap. Ze doet het net zoals de vorige keren super!

Eten als een bootwerker en ziet er super uit. Haar buik is al flink gegroeid en van t weekend zag ik zelfs al wat golfbewegingen. 

Ze heeft dit keer wel hele drukke (b)aby's. Soms zijn t dwarsliggers, heeft Puk dikke bulten en dan liggen ze weer met de rijrichting mee. Ziet de buik van Puk er heel mooi uit.

Begint steeds spannender te worden, maar nog heel even geduld. ...