woensdag 15 juni 2011

De afspraak staat, volgende week woensdag gaan we langs bij papa in spé. Eens kijken of het een leuke bink is voor ons Pukkie. Natuurlijk fototoestel mee om foto's te maken van de kerel. Volgens mij lopen er ook op dit moment daar jonge aby's rond dus kan mijn hart ophalen;-)

Hier gaat alles lekker rustig zijn gangetje. Iedere avond als we thuiskomen, mag de familie lekker buitenspelen en dat doet vooral Eem volop. Eem heeft namelijk iedere avond zijn ren-uurtje en dan is het oppassen geblazen. Hij rent overal heen in het huis en je moet dus echt wegduiken wil je niet geraakt worden door hem. Een olifant is eleganter met z'n geren. Puk vindt het helemaal het einde, ze sprint als een gek achter Eem aan, niets is leuker om te spelen en te dollen en Eem kan Pukkie wel aan. De andere dames vinden het niet leuk als Puk dit doet dus Eem is altijd de klos maar ja dat kan die grote jongen wel hebben.

Volgende week hebben we ook een klein feestje, Eem wordt nl. 10 jaar! Mm misschien dat ik wel een taartje bak, mooi excuus nietwaar? En voor Eem halen we wel wat lekkers, gaan daar maar eens goed over nadenken.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten