woensdag 12 januari 2011

Deugnieten

Op dit moment kan ik even rustig achter mijn pc zitten. De kleintjes zijn achter in de kamer druk met elkaar aan het spelen. Nou ja kleintjes, de kids zijn alweer bijna 12 weken en de enting staat dan ook op de planning samen met het inbrengen van een chip. Ben ontzettend benieuwd hoe ze dat allemaal gaan vinden.

Ze zijn nu wel heel erg snel aan het groeien, alle kids zijn al de één kg over en zijn ontzettend druk, speels etc.etc. Levi is de echte knuffel van het gezelschap, hij vindt het heerlijk om in je nek als bontkraagje te functioneren, onderwijl heel druk spinnend. Luigi is de vreetzak van het stel, dat is hem dan ook zeker aan te zien. Hij is de grootste van allemaal en oei als je zijn poten ziet....... Dat beloofd een grote knul te worden.

Luna is een dame maar ja daar gedraagt ze zich niet altijd naar. Het is een klein druk ding die met alles speelt wat ze tegenkomt. Vandaag had ik haar bij thuiskomst even opgepakt en geknuffeld, direct ging het motortje aan. Zo ontzettend leuk dat die kids al zo lekker kunnen knuffelen met je maar ja ik pak ze dan ook met regelmaat op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten