donderdag 13 januari 2011

vers vlees

Iedere ochtend is het een groot feest om alle aby's eten te geven. Zodra de huiskamerdeur opengaat, rent alles als een gek naar de keuken. Wij hebben ze nl. altijd 's nachts in de huiskamer zitten en niet dat ze rondlopen door het huis. Op dit moment met de kleintjes is dat helemaal handig want je struikelt anders in het donker zo over van die kleine drummels.

Vanmorgen was weer net zo'n dag als altijd. Levi was als eerste in de keuken voor het eten. Ik had alvast de schoteltjes met voer voor de volwassenen neergezet. De kleintjes eten nl.altijd in de huiskamer, anders rennen ze de hele tijd van het ene schoteltje naar het andere schoteltje om vooral maar niet te kort te komen. Als ze in de huiskamer eten, is het een stuk rustiger voor ze. Maar ja nu wilde ze eigenlijk de keuken niet meer verlaten.

Ik had gisteravond wat lamshart uit de vriezer gehaald voor Yana en Vièra maar ja blijkbaar vinden die hummels dat ook helemaal toppie. Eigen eten wat eigenlijk niet zo interessant meer. Ze hebben i.i.g. heerlijk zitten meesmullen met mams en halfzusje. Denk dat ik ze maar eens vaker wat vlees ga geven, leren ze direct
ook van alles eten. Niet dat ik daar bang voor hoef te zijn, want het zijn goede en gezonde eters! Niets mis mee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten