zondag 16 januari 2011

Van alles en nog wat

Het was weer een bewogen dagje vandaag. Onze kleine Levi had nl. ruzie met zijn moeder. Ja ja de kleine aap was heel erg boos op zijn moeder. Voor ons eindelijk de verklaring waarom er wel eens mot tussen de hele familie was. Yana is een hele goede en zorgzame moeder maar ze kan er ook heel erg in doorslaan. Als zo'n kleine aap dan bv boven op Vanna springt en Vanna geeft daarop een corrigerende tik, staat Yana vooraan om direct Vanna eens te vertellen dat ze dat niet mag doen. En laat ik zeggen Yana doet dat niet op een lieve manier maar op de pitbull manier.

We hebben nu maar even de rust in huis teruggebracht door Vanna, Eem en Puk maar even met vakantie te sturen naar mijn zus. Kunnen ze even helemaal tot rust komen want ze zijn blijkbaar toch wel geterroriseerd door Yana.

Ook de hummels komen nu weer helemaal tot rust, vandaag was het een dag van heel veel slapen en weinig spelen en eten. Denk dat ze het even nodig hadden na alle onrust die hun mams teweeg heeft gebracht. Yana is zich ondertussen van geen kwaad bewust. Beloofd was als straks de kleintjes uit gaan vliegen.

Tot slot hebben we nog wel een paar mooie foto's gemaakt van het hele spul

Luigi

Luna

Links Luigi, Rechts Levi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten