vrijdag 10 december 2010

zieke Luigi

Het is weer even geleden dat er een berichtje geplaatst is maar deze week had ik het druk met de studie en de zieke Luigi. Ja ja onze kleine knul was ziek. Zondag hadden ze een wormenkuur gehad en maandag begon hij prompt te spugen. Nou is het een klein ventje dus dan is het toch oppassen dat hij niet uitdroogt.

Maandagavond dus met de hele bende naar de dierenarts om ze allemaal te laten controleren. Omdat het zo koud is, had ik de reisbench goed ingepakt met dekens zodat ze geen kou konden vatten.

Bij de dierenarts bleek inderdaad dat Luigi al een beetje uitgedroogt was dus hij heeft een infuusje gehad, prikje tegen het spugen. De andere hadden nergens last van dus we konden weer naar huis. Luigi had ook nog medicijnen gehad tegen het spugen, 1 uur voor het eten ingeven via een spuitje in z'n bekkie.

Helaas begon hij de volgende ochtend weer te spugen dus weer gebeld en wederom richting dierenarts met hem. Nu mochten ze broertje en zusje thuisblijven. Hij kreeg weer een injectie tegen het spugen en toen was het weer huiswaartst. Nou en daarna is het alleen maar vooruit gegaan met de knul. Hij vreet weer als een bootwerker, doet weer alles wat niet mag en is alweer van de medicijnen af.

Achteraf denk ik dat hij last heeft gekregen door de wormenkuur, volgende keer maar een ander merk nemen.

Voor de rest groeien ze nog steeds als kool, gaan ze richting 700 gram en doen alles wat niet mag. Vreten als bootwerkers en tja zijn gewoon lekker druk. Zijn altijd in de buurt te vinden, nu zit Levi gezellig naast me om te helpen met de computer. En een hulp is ie;-))

Deze week ook weer veel foto's gemaakt van het grut, ga ze vandaag of morgen even van de camera afhalen en dan natuurlijk hier en op de website plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten