donderdag 7 januari 2016

Vanna

Het is alweer donderdag en de kleintjes doen het nog steeds uitstekend. Geen enkele last van de enting van afgelopen maandag. Ze hebben er geen hap minder om gegeten. Ik heb de maaltijden teruggeschroefd naar 4 keer per dag en dan 's avonds voordat we naar bed gaan nog een heel klein hapje, meer om ze in de kamer te krijgen en houden zodat wij makkelijk de deur dicht kunnen doen. Danté heeft het namelijk ontzettend door dat ze de nacht netjes in de huiskamer moeten blijven en mijnheer rent natuurlijk liever door het hele huis.

We zijn nu ongeveer 2 á 3 weken bezig met Vanna en haar druppels, we zien wel een kleine verandering maar ze blijft een beetje een miepkniep. Gelukkig is Puk een stuk relaxter sinds ze ook nog aan de pil staat, hormonen zijn wat meer in balans. De kleintjes zijn ook niet met haar bezig, oma Yaantje vinden ze veel leuker. Die rent namelijk ook rond en dan kun je zo leuk mee rennen. Het was wel erg eng toen Yana met haar speelstok ging slepen, eerst de huiskamer uit om daarna weer de huiskamer binnen te komen. 3 plofstaarten zichtbaar, gekke dingen.

Vanna geniet helemaal wanneer het bedtijd is en de kleintjes in de huiskamer zitten. Is ze druk aan het rommelen en vooral ook met haar muis aan het slepen. Gisteravond had ze hem weer bij mij in bed gelegd, wat een lief cadeau maar weer. We blijven gewoon stug doorgaan met de druppels, dan gaat het vanzelf goed komen. Qua toiletteren, dat gaat nu goed, ze is niet meer verstopt geweest en ze is ook goed aan het aankomen, ziet er al een stuk beter uit. Dat geeft toch ook aan dat de druppels iets doen, tenslotte moeten we dit 3 maanden volhouden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten