dinsdag 21 oktober 2014

Al weer bijna 1,5 week jong

Het gaat ontzettend goed met de baby's van Puk, ze blijven maar ontzettend groeien en ze zijn echt groter dan dat we gewend zijn uit de vorige nestjes van Puk. We hebben ook dit weekend gekeken wat het zijn en we kunnen eigenlijk met zekerheid zeggen dat het 2 katertjes (wildkleur + blauw) en 1 poesje (wildkleur) zijn. 

Nu wordt het tijd om namen te bedenken voor de baby's. Voor het meisje ben ik er al uit, zij gaat Chanel heten vernoemd naar Coco Chanel en dan de mannen nog. Hiervoor heb ik hulp ingeroepen van hun toekomstige personeel. Benieuwd waarmee ze komen. In de tussentijd noem ik het wildkleurmanneke wel Dikkie Dik want pfff die knul is echt mega. Vandaag woog hij alweer 288 gram en dat voor nog niet eens 2 weken, hij zit pas op 1,5 week. 

Het overleden knulletje noemen we Cosmo, want dat verdient hij. 

Het blauwe kereltje is voorlopig Toboë junior omdat hij in al zijn gedragingen net zijn papa is. Het is een heerlijk piepmanneke als hij zijn zin niet krijgt. Gisteravond was hij ook druk aan de piep toen het mamma bij hem lag en het allemaal niet snel genoeg ging om bij de tepel te komen. Nou mama Puk weet hier wel raad mee, hij kreeg even een lesje gehoorzaamheid van mama Puk. Daarna was het weer een heel lief en zoet manneke. 

Vanochtend zag ik ook dat de eerste van het stel voor een klein stukje de wijde wereld inkijkt. De Toboë junior heeft aan één kant het oogje al half open. De rest zal nu ook wel snel gaan volgen. Op naar de volgende fase, het gaan verkennen van de werpkist en uiteindelijk natuurlijk de wereld buiten de werpkist. Maar hopelijk duurt dat nog even voor moeders.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten