woensdag 10 november 2010

Filmpje

Wat is het toch heerlijk als de rust weer is wedergekeerd in huis. Puk slaapt gewoon weer in de huiskamer bij de rest van de aby's. Heerlijk voor ons want eindelijk weer ruimte voor onszelf in het bed. Puk is nog wel erg druk met het krols zijn en heeft Vanna uitgekozen om te stalken. Hoe verzint die meid het weer, Vanna wordt er telkens wat brommerig van. Eem helemaal blij dat hij genegeerd wordt door Puk.

Ondertussen groeien de kleintjes gestaag door. De 300 gram grens is reeds door allen gepasseerd en ze beginnen steeds minder goed op het weegschaaltje te passen. Dat zal binnenkort een groter bakje worden waarin ze moeten zitten tijdens het wegen.

Iedere middag als ik thuiskom uit het werk, ga ik gezellig bij ze zitten en dan beginnen ze allemaal aan het rondje werpkist. Het wiebelt nog aardig door de kist heen dus ze hebben nog wel wat trainingsrondjes nodig voordat het soepel gaat. De voorkant hebben we ondertussen iets verhoogd daar de hummels het wel erg interessant vinden om over het randje te gluren. Is ook eigenlijk de schuld van Yana want die komt altijd pruttelend de kist in en tja die hummels weten wel waar mams vandaan komt.

Ik heb ook even een leuk filmpje gemaakt van de kleintjes, dus ik ga stoppen met de blog en laat iedereen maar even genieten van dit leuke filmpje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten