maandag 15 november 2010

3 weekjes.....

Wat gaat het toch snel, de kleintjes zijn alweer de 3 weken gepasseerd en oh wat zijn het toch al wijsneuzen. Ik heb nu een stukje voor hun werpkist afgezet want vooral Levi en Luna vinden dat ze al heel wat zijn en klimmen dan ook regelmatig hun werpkist uit om voor de kist een stukje te hobbelen. Luigi is wat rustiger en kijkt wat meer de kat uit de boom. Ik heb dus nu een klein stukje afgezet voor ze zodat ze al wat rond kunnen kruipen maar dat Yana niet te onrustig wordt omdat haar kids alle kanten opgaan.

V.l.n.r. Luna, Levi en Luigi

Afgelopen zaterdag hebben de hummels ook voor het eerst hun wormenkuurtje gehad, Luigi was nl. al 1,5 dag blijven hangen op hetzelfde gewicht dus toch maar een wormenkuurtje geven. Hiervoor is speciale pasta te krijgen bij de dierenarts. Ook Yana hebben we direct ontwormt met een speciaal middel omdat ze ook niet alles mag vanwege het zogen en we nemen altijd het zekere voor het onzekere dus daarom een veilig middel voor moeders. Tegelijkertijd al een afspraak gemaakt voor de 1e enting, duurt natuurlijk nog even maar ja ook bij de dierenarts hebben de hummels als fans die ze graag willen zien.

Ondertussen zijn Eem en Vanna op dieet gezet door mij, oei vooral Vanna was echt een propje aan het worden. Was niet echt goed voor haar dus sinds afgelopen vrijdag zijn ze echt zwaar op dieet. Eem en Vanna zijn het er natuurlijk niet mee eens, die willen alleen maar eten maar ja ze waren zo aan het dichtgroeien, dat was gewoon niet goed meer voor ze.


 
Ondertussen is Puk weer klaar met het krols zijn, ze is alleen nog zo ontzettend druk. Ze rent echt alle kanten op in het huis, zelfs onze Juka is niet meer veilig voor haar. Beloofd wat als de kleintjes straks wat groter zijn, dan kan ze met ze gaan rennen door het huis. De vrede met Vanna is ook weer helemaal wedergekeerd en ook Levi, Luna en Luigi vindt ze wel leuk. Ze gaat er nu met regelmaat kijken. Doen eigenlijk de andere twee ook, ze gaan met regelmaat even in de bak kijken. De hummels reageren daar weer op, vooral Levi gaat lopen mieuwen als hij een andere aby zit. Hij vindt zichzelf nl. al een hele flinke knul die ook de grote wijde wereld in mag.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten