woensdag 17 november 2010

deugnieten

De kleintjes hebben al hun toekomstig personeel ontmoet en iedereen was direct weg van die kleine ukken. Ja ja maar 's avonds na het laatste bezoek dachten die lieve kleine wezentjes dat ze al best groot zijn en dat ze heus wel in de huiskamer kunnen lopen. Mmm daar zijn de meningen toch wel over verdeeld. Wij (martien en ik en natuurlijk Yana) vinden ze toch nog wat te klein daarvoor. Resultaat was dat we tot een uurtje of twaalf hebben staan knutselen aan een noodoplossing om in ieder geval de nacht door te komen. De volgende dag (gisteren) ben ik rechstreeks naar de dierenwinkel gereden en heb een konijnenren gehaald. Dit zijn panelen die je aan elkaar maakt waardoor een soort hekwerk ontstaat. De ukken zitten nu veilig opgeborgen en kunnen zich uitleven in de ruimte die ze nu hebben. Yana vindt het ook allemaal super want ze kan die draken nu helemaal goed in de gaten houden en er natuurlijk lekker bij liggen op alle dekens die we neergelegd hebben voor die apen.

Vlnr Luna, Luigi en Levi

Enfin dat probleem is weer lekker opgelost. Ook alle andere aby's gaan nu een kijkje bij de pukken nemen, het is zo leuk om te zien hoe die kleintjes reageren. Zien natuurlijk ineens oom Eem voor hun neus staan of halfzussie Puk. Die kreeg van de week van kleine Levi een tik voor haar koppie, hierop dacht Puk ja we gaan spelen. Uh Puk vergat dat die kleine hummels pas ruim 3 weken zijn en dat zij een grote meid van bijna 2 is. Maar dit voorspelt wel een groot keetgebeuren straks als die kleintjes wat groter zijn. Martien en ik houden ons hart vast voor straks.

Ondertussen zijn Vanna en Eem nog flink op dieeet, volgens mij zijn ze al een klein beetje afgevallen maar nog niet echt veel. Misschien dat ik ze maar eens op de weegschaal ga zetten en het bij ga houden hoeveel ze per week wegen. Eventueel wat extra spelen om ze wat actiever te laten zijn, dat helpt ook wel bij het afvallen. Eigenlijk moeten ze daarin een voorbeeld nemen aan Puk, die rent/springt/vliegt en wat dan ook door de kamer en in het huis.

kleine Luna

Geen opmerkingen:

Een reactie posten