vrijdag 20 november 2015

2 out of 3

Eindelijk heeft ook Danté besloten om aan de vaste hap te gaan. Gisterenavond heeft hij wel twee puddinglepeltjes pap gegeten. Vincy eet al gewoon van een bordje. Nu dus nog Dunja, maar ja die heeft nog steeds totaal niet de behoefte om enig vast voer tot zich te nemen.

En tja wat hoort er bij vast voer eten? Juist voor de eerste keer een poepje doen. Nou ook dat gaat heel goed, gisterenavond had Vincy een mooi exemplaar in het bakje gelegd. Zo ontzettend trots dat ze het zo goed doen.

Met regelmaat ga ik ook lekker bij ze in hun speelparadijs zitten, Vincy komt dan direct aan rennen. Gisteravond lag hij op mijn schoot en toen ik hem even knuffelde, ging zijn motortje aan. Het kleine manneke was aan het spinnen. Pfff dan smelt je echt weg. Danté begon ondertussen druk aan mijn pijp te rommelen. Dunja was met andere dingen bezig want de tunnel is erg leuk. Tegenwoordig is dit ook een plaats waar Puk en de baby's heerlijk loungen. Blijkbaar ligt het toch wel erg lekker :-)

Het weekend natuurlijk weer tijd om foto's te maken, ben benieuwd of het een beetje lukt. Als het zonnetje schijnt gaat het altijd wat beter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten