zondag 18 oktober 2015

Een meisje

Sinds dit weekend weten we het zeker,  we hebben een blauw poesje!! Mijn grootste wens is uitgekomen, een poesje van Toboë en Puk.

De andere twee zijn echte mannen. We hebben nu ook definitief de namen bepaald.  De blauwe man heet Dante,  de wildkleur man heet Da Vincy en ons meisje heet Dunja.

Wel wat leuker om het jonge grut bij naam te noemen nietwaar?  Qua groeien doen ze het super.  Ze zijn zelfs een keer in een dag 40 gram aangekomen,  wat een dikkie diks zijn het toch. Puk doet het dus wederom fantastisch.  Echt mega trots op haar.

De andere vermaken zich ondertussen in de rest van ons huis. Sinds zaterdag heb ik de krabpaal bij ze gezet en vooral Yaantje vindt t super.  Ze ligt heerlijk bovenin te slapen.  Het enige nadeel is dat ze sinds een paar dagen midden in de nacht op visite komen en lekker een hapje willen eten. Tja daarover zijn de meningen verdeeld,  ik vind 3 uur geen tijd om te gaan voeren.  Heb ze dus de afgelopen nachten dat ze zo gingen zeuren buiten de deur gezet.  Benieuwd of ze aankomende nacht zich gaan gedragen....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten