dinsdag 29 september 2015

Rust

Het lijkt alsof we de juiste modus voor Eem hebben gevonden. Hij doet het zo ontzettend goed, is vrolijk en rent/springt heerlijk in het rond. Ook zijn plaats bij Martien op schoot tijdens het werken is weer ingenomen. Het doet mij zo ontzettend goed, ben er heel erg blij mee.

Gisteren ook even zitten rekenen wanneer Puk nou eigenlijke exact moet bevallen, de vorige keren maar even erbij gepakt en pfff het is nog maar 2 weekjes en dan moeten de baby's geboren worden. Het begint nu echt te kriebelen en we kijken er ook zo ontzettend naar uit. Deze zwangerschap van Puk is zoveel anders dan de vorige keren omdat de ziekte van Eem heel veel bij ons heeft losgemaakt. Maar de knul gaat lekker en stabiel en voor ons is het nu lekker genieten van al onze aby's. Vanavond maar eens rustig de bevallingskist naar beneden halen. 

Direct ook de showgordijntjes etc. klaarleggen want over 2 weken is de show in Wassenaar. Zelf heb ik geen katten bij maar neem wel voor wat andere mensen gordijntjes mee. Zal een hele leuke dag gaan worden, er zijn al bijna 90 somaby's ingeschreven wat ontzettend uniek is voor een show. Dat komt eigenlijk tegenwoordig niet meer voor. Voor mezelf betekend dat ook lekker heen en weer rennen omdat ik actief ben bij SAN en wij meehelpen met de special. 

Dus wil je zoveel somaby's in vele kleuren zien? Kom dan 11 oktober naar Wassenaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten