vrijdag 24 april 2015

Speelstok

Gisteren had ik twee speelstokjes gehaald, hieruit mocht Britt kiezen. Helaas voor Britt had Yana (haar oma) ze gevonden toen ik ze op de aanrecht had neergelegd. Degene met een soort kwast eraan is helemaal hot en madammeke ging er dan ook mee vandoor. Tja kon het niet over mijn hart verkrijgen om deze weer af te pakken van Yaantje dus ala deze speelstok is voor haar. De andere, een soort veren pluche bol aan een touwtje was voor Britt. Het speeltstokje dan ook bij Britt gaan brengen, mmm hij was maar zo zo, die speelstok van Luna is veel leuker. Verdi vond deze weer wel leuk. Pfff makkelijk zijn ze niet hoor die aby's. Denk dat ik gewoon zo'n zelfde stok als Luna heeft ook voor Britt moet gaan halen, andere zijn niet goed.

Gisteravond begon Verdi al een beetje te spelen met Luna, lees je springt er half op rent door en dan moet de ander mee rennen. Tja dat deel snapt Luna nog niet Verdi. Britt vindt dit een super spelletje, achter elkaar aan rennen en dan ondertussen op elkaar springen maar Luna heeft dit niet geleerd. Ach het komt vanzelf wel goed want madam is er goed in het imiteren van de andere katten. Als de voerbakjes gepakt worden, staat ze er ook tussen. Tja en dan stopt het, Verdi en Britt hebben hun eigen eetplekje en tja met zo'n nieuwe dame erbij loopt het dan wat spaak maar denk dat ook dat zo weer opgelost is. Luna leert snel.

Thuis is ondertussen Yana dolgelukkig met haar nieuwe speeltje. Ze loopt ermee door het huis te slepen, sta ik in de keuken, komt ze heel blij ermee aan lopen. Grappig gezicht om Yana met zo'n speelstok te zien slepen. Ook de andere dames vinden het een heel leuk speeltje maar ja Yana is zo nadrukkelijk aanwezig dat ze de kans niet krijgen om er ook even mee te spelen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten