dinsdag 7 april 2015

Paasdagen

We hebben een heerlijk lang weekend achter de rug, tenminste ik en de aby's. Martien mocht vrijdag nog even lekker werken. Het weer werkte ook deels goed mee vooral op 1e paasdag. Toen hebben we zalig met z'n allen in de tuin gezeten. Ze genieten er echt weer van om lekker naar buiten te kunnen en het zonnetje op hun lichaam te voelen. Puk is een echte zonaanbidster, houdt niet van kou dus vol in de zon, lekker op een warm dekentje. Yana is wat makkelijker, die rent weer lekker langs het hek om tussen eventuele spleetjes in het hek, naar buiten te gluren want tja je moet toch alles in de gaten houden, vooral of er vreemde katten rondlopen aan de andere kant. 

Vanna was op de BBQ gaan zitten, mmmm zeker een teken dat we die weer moeten gaan aansteken. Oké Vanna vrijdag beloofd een goede dag te worden dus hij gaat aan. Samen met de houthaard, lekker buiten genieten in de tuin. Eem lag als een stuk oud vuil achter op de vlonder, Martien hem maar even van een dekentje voorzien. Dat kon de man wel waarderen en hij lag heerlijk op de grond tussen Martien en mij in.

Ze weten nog niet dat we daar een ander bankje gaan neerzetten. Nu hebben we twee loungestoelen staan maar die zitten niet echt comfortabel dus we gaan een loungebankje neerzetten. Lees dat we straks met z'n allen daar kunnen loungen. Ook een soort schaduwdoek zodat vooral als de zon zomers warm is, we er nog lekker kunnen toeven . Benieuwd wie er wederom weer meer ligt, wij of de aby's........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten