maandag 29 december 2014

kerstdagen

De kerstdagen zijn weer voorbij en ook ons weekje vrij. Het was in één woord genieten om de hele dag thuis te zijn en vooral te kunnen genieten van al onze aby's inclusief onze 3 baby's. Wat een oeverloze energie hebben die zeg. De hele dag lekker spelen en ravotten met elkaar of met hun moeder. Ook oma Yana vindt het steeds leuker worden en oom Eem trekt ook met regelmaat een sprintje door de kamer achtervolgd door 3 kleine baby's die dit wel heel spannend vinden.

Alleen Vanna vindt de baby's maar helemaal niets en houdt van haar rust. Die heeft ze lekker in de keuken want daar komen de baby's niet zo vaak. Zeker niet spannend genoeg. De slaapkamer is meer in trek want daar hebben we tijdelijk de krabpaal gezet omdat we in het begin niet wilden dat de baby's al helemaal hoog en droog gingen zitten en dan met een karatesprong naar beneden kukelen. We hebben daar hele slechte ervaringen mee dus nu mogen ze pas op de krabpaal als ze een stukje groter zijn.

We gaan nu wel heel goed merken dat ze groter aan het worden zijn en dat ook het afscheid dichterbij gaat komen. Het worden nu echte baldadige baby's, druk druk en nog eens druk maar daarnaast ook zo ontzettend lief. Vanochtend had ik Casimir op mijn arm en spinnen de kleine man, pfff ga het straks zo ontzettend missen maar weet dat ze ook een heel goed forever huisje krijgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten