dinsdag 11 november 2014

Iedere dag is een feestje want wat is het toch genieten met de kleine baby's van Puk. Ze worden steeds nieuwsgieriger en drukker. Samen spelen maar ook apart met een muisje of kraakballetje. het maakt ze eigenlijk allemaal niet uit. Ook de verenstok vinden ze mooi, gaan ze al achteraan, zo nieuwsgierig is het spul.

Vast voer is echter nog geen feit. Puk probeerde het weekend of ze wilden eten door wat vers vlees mee naar de ren te slepen. Prrrr Prrr ging het maar helaas voor haar de baby's hebben er nog geen zin in. Puk probeerde het daarna nog een keertje met een nieuw stukje vlees maar ook toen was er nog geen baby te porren voor een hapje. Zielige Puk, doet ze zo haar best maar de baby's waarderen het niet echt.

Vond het zelf wel een heel mooi gezicht, Puk die haar baby's aan vast voer wil laten wennen. Ze staat op dat punt zo dicht bij de natuur, prachtig gewoon. Voor mij ontzettend genieten en doet me laten twijfelen om haar al te laten helpen of om het nog een keertje te proberen en dan hopelijk wel mijn zo gehoopte blauwe poesje. 

Over een nestje gesproken, volgende week vrijdag mag Britt mee naar de dierenarts voor haar PL test en als dat goed is, laten we direct een swap afnemen i.v.m. de DNA-testen. Ben ontzettend benieuwd hoe madammeke het doet want het is echt een kronkel aby. Net haar moeder. Stilzitten is er niet bij en vasthouden is ook maar niets, je moet kunnen bewegen.

Als alles goed is, gaan we kijken wanneer eventueel Britt haar kittens mag hebben. Is even goed plannen en kijken hoe dat gaat want voor mijn ouders is het alweer even geleden en tja hoe zal Britt het doen. Is ze precies zoals haar moeder? Dan heeft Verdi een probleempje en mag hij er niet bij de eerste tijd. Ach eerst maar eens de testen doorstaan, laat ook maar nakijken of ze verdunning draagt. Toch wel leuk om te weten nietwaar?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten