zaterdag 9 maart 2013

Sinds vandaag hebben we nog een baby thuis rondlopen. Vanochtend hebben we Bloom weggebracht naar haar nieuwe huisje. Wat een toppertje is het toch, lekker relaxed liep ze de huiskamer binnen. Dat er veel mensen haar opwachtte, deed haar niets. Die kleine meid gaat het wel redden.

Gisteravond hebben we ook Britt weggebracht, ze woont nu bij mijn ouders waar ze samen met verdi het huis onveilig kan maken. Weer lekker voor Roor want met haar 14 jaar is zo'n druktemaker als verdi niet altijd leuk. Ook zij is een koele kikker, staart omhoog en parmatig lopend heeft ze het huis verkend.

Hier is het nu rustig, alleen balou is er nog en die blijft nog een weekje. Knulletje is wel heel gezellig, samen de huiskamer schoongemaskt en nu ligt hij samen met eem bij mij op schoot.

Over eem gesproken, helaas is het niet mogelijk om bij een kat een allergietest te doen. Hij gaat nu op een mddicijn welke aan symptoombestrijding doet. De kans is groot dat hij dit zijn hele lerftijd moet. Misschien straks wel eventueel met aangepast schema maar voor nu nog elke dag zodat alles kan genezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten