zondag 3 maart 2013

het is alweer zondag, tijd om even rustig mijn blog bij te werken. Afgelopen donderdag is Beau uitgevlogen naar zijn nieuwe huisje. Altijd heel spannend voor ons allemaal. De reis ging goed alleen was mijnheer de lampjes op de weg aan het volgen, gevolg misselijk en overgeven. Gelukkig hadden we de grote bench bij dus had hij nog genoeg plek om schoon te kunnen liggen. Daar aangekomen heeft hij heel rustig de kamer verkend. Zijn nieuwe maatje vond het allemaal wat enger maar je kon al zien dat dat wel goed zou komen. Gisteren kregen we een mailtje hoe het met de knul ging en inderdaad hij begint zich al helemaal te zettelen en Chico zijn nieuwe vriend wil zelfs al met hem spelen. Voor Beau nog wat snel, tja Chico is ook best groot maar dat wordt straks lekker keten als ze echt gewend zijn.

Hier betekend een kleine uitvliegen nog niet echt veel meer rust, het nog overgebleven trio maakt het huis nog steeds onveilig. Heerlijk rennen, vliegen en hollen, net een kudde olifanten die door je huis heengaat.  Volgend weeekend gaat de volgende kleine uitvliegen, Bloom. Benieuwd hoe zij het gaat doen. Is een heerlijk druk pratend meisje aan het worden, net haar moeder.  De week erop  is het tijd voor Balou en Britt om beide naar hun nieuwe huisje te gaan. Dit keer zijn ze allemaal wel iets langer gebleven, ook wel eens leuk om mee te maken maar voor Puk hoeft het niet echt meer. Ze is wel een beetje klaar met het grut, tja zo werkt het bij moeder natuur nietwaar?

Gisteren is er ook iemand geweest voor onze tuin. We willen hem toch wat anders hebben, meer leven erin zogezegd maar ook zeker kat-proof. Benieuwd wat voor een ontwerp we gaan krijgen maar als ik het zo hoor, gaat het een paradijsje worden voor zowel ons als de aby's. Lekker op vakantie in onze eigen tuin!

Vanochtend was het eens lekker uitslapen en kwalitie tijd met de aby's. De baby's hebben lekker op bed gespeeld, Balou was zelfs heerlijk tegen Martien aangekropen. Ja ja het is echt een charmeurtje, hij weet precies hoe hij de mensen moet bespelen. Bloom was lekker bij haar mama gekropen, die vond dat wat minder maar ja daar trekt Bloom zich niets van aan. Britt lag ook bij ons op bed te spelen en soms wat te slapen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten