zaterdag 17 september 2011

Gisteren is het dan eindelijk definitief, we hebben 3 meiden en 1 knul. De namen van de kleintjes zullen worden: Aiko (fawn-kerel), Ami (blauwe meid) en April & Aisja (sorrel meiden) Ze doen het ondertussen harstikke goed, sinds gisteren kijken op April na alle kleintjes de wijde wereld in met 2 oogjes. April heeft nog maar een oogje open maar misschien dat dat vandaag ook wel 2 oogjes zullen zijn.

Ze groeien ook als kool, alles is de grens van 200 gram ruim gepasseerd. Na het wegen is het altijd tijd voor allemaal om een klein rondje werpkist te doen waarna ze moe maar voldaan bij mams aan de buik gaan liggen. Dat drinken is soms een groot gevecht en daarin doen de dames niet onder voor de heer. Tenslotte ga je voor de beste tepel en tja als je daarvoor je broertje of zusjes weg moet duwen........

Ondertussen is Yana weer lekker opgeknapt. Ze moet nog wel twee daagjes antibiotica maar ze is al aardig opgeknapt. Ze was i.i.g. samen met Vanna en Eem vanochtend druk bezig om ons uit bed te krijgen. Tenslotte of het nou weekend is of niet, je wilt gewoon je bordje hap om 7 uur hebben. Stond dus om 1 minuut over 7 in de keuken het spul eten te geven. Daarna wel weer lekker mijn bed in gekropen. Je moet ook wel want ze zijn erg dwingend kan ik vertellen. En dan slaap je totaal niet meer.

Gelukkig is Vanna weer even gestopt met het rondbrengen van Beessies, haar grootste hobby. Lig je lekker in bed, krijg je ineens een beessie in je gezicht. Heeft Vanna dan vol liefde gebracht. Tegen Martien maar gezegd dat hij die beessies maar op de slaapkamer moet laten liggen en niet weer in de gang in de ton. Anders moet Vanna alles weer ophalen en dat gaat altijd gepaard met veel gepruttel en gepiep wat ze natuurlijk altijd doet als jij net lekker ligt te slapen of wilt gaan slapen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten