vrijdag 6 mei 2011

Afgelopen woensdag zijn de nieuwe planten de tuin in gegaan. Terwijl ik samen met de tuinman bezig was om alles erin te zetten, moest het beestenspul binnenblijven. Weet niet wat ze er van vonden maar hun kennende waren ze het er natuurlijk niet mee eens. Nadag alles in de tuin stond en de troep was aangeveegd, mochten ze komen kijken. Natuurlijk viel het meteen bij ze op dat het e.e.a. was veranderd. Vanna stond druk te snuffelen aan de Clematis die we langs de gehele rand van de vlonder hebben geplant. Een van hun grasplanten is ook verhuisd zodat aan de andere kant van de vlonder er een hele rij gras komt te staan waarvan ze lekker kunnen knagen maar waar onze Puk ook lekker onder kan liggen. Puk vind het namelijk heerlijk om midden in het gras te liggen.

De tuin was weer helemaal goedgekeurd en Eem heeft zelfs weer lekker liggen rollen in het vuil. Tenminste dat vermoedde had ik want hij kwam vol met stof en rommel naar binnen lopen. Ook Vanna had weer even lekker door de aarde lopen wroeten en zag er net als Eem erg stoffig uit. Puk en Yana zijn wat minder van het in de troep liggen rollen, Puk ligt het liefst bij mij in de buurt op de deken en Yana blijft de wacht houden bij het hek. Helaas staan er nu planten op haar uitkijkpost dus nu moet ze het doen met de kier bij de tuindeur.

Dit weekend ga ik nog bij de kwekerij eenjarige planten halen om wat op te fleuren en dat is alles helemaal klaar. Rommel naar de vaalt brengen, kunnen die aby's er ook niet overheen lopen. Die vinden niets mooier dan over een balk heen balanceren en op de oude stenen zitten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten