dinsdag 30 november 2010

kattenbak

Wat gaat het toch lekker met ons jong spul. Ook kleine Luna heeft besloten om vast voer te gaan eten. Wel in een voor haar acceptabele versie nl. papje van KMR en Applaws kip. Ik sta dus nu braaf een aantal keer per dag een papje te maken welke mevrouw lekker naar binnen slobbert. De mannen zijn een stuk makkelijker daarin, die eten nu heerlijk hun Applaws kip met daar rundertartaar doorheen.

Gisteren toen ik thuiskwam, zag ik ook tot mijn grote geluk dat de eerste een poepje gedaan had. Dacht later mmm ik helemaal blij omdat zo'n hummel z'n eerste drolletje gedaan heeft op de bak, moet niet gekker worden. Er was er ook een die een ongelukje had gehad in het mandje dus het was direct wasdag. Alle dekens in de kittenren maar weggehaald, vloer even gedweild met natuurlijk hulp van Levi en Luigi. Luna was nl. tv aan het kijken (jong geleerd is oud gedaan nietwaar?) Daarna weer allemaal schone dekens erin, grotere kattenbak gehaald voor ze want ze zaten nog op het kittenbakje maar ja zo groot is dat natuurlijk niet en ze zijn (vinden ze zelf ook) al zo ontzettend groot dat dat makkelijk kan. Mandje was later op de avond weer helemaal schoon zodat Luna rechstreeks erin kon om lekker verder te slapen.

Zoals iedere avond mochten ze allemaal ook weer lekker door de huiskamer rennen. Yana was het er niet echt mee eens, die wil ze graag nog klein houden dus maar weer met Yana gesproken dat ze toch echt al bijna 5,5 week zijn en dat ze best rond mogen lopen in de kamer. Levi rende ondertussen alle kanten op maar voornamelijk de bank op om bij Martien te gaan lopen klieren en mijn uitrekstels van school te voorzien van wat mooie perforatie. Na een tijdje kwamen z'n broer en zus ook uit de ren, na hun schoonheidsslaapje en toen was het helemaal keten.

We moeten nog wel opletten met Puk want die vind het allemaal zo ontzettend leuk, spannend etc.etc. dat ze soms wat te enthousiast wordt. Ze gaat dan spelen met de hummels alleen wat te ruig dus dat zijn we nu maar aan het leren dat het geen levende speeltjes zijn maar kleine katjes waarmee je voorzichtiger mee moet omgaan. Mmm het lukt redelijk maar soms is het toch nog wat moeilijk voor haar. Pakken dan gewoon het lampje zodat ze lekker daarmee kan spelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten