donderdag 28 januari 2016

Aftellen

Het aftellen is nu echt begonnen, zaterdag gaan we de jongens naar hun nieuwe huisje brengen. Pfff dit is altijd een heel heftig moment moet ik zeggen en bij deze jongens helemaal. Ze zijn zo ontzettend goed in het knuffelen en schoot liggen. Gisteravond lagen de jongens weer lekker op schoot, natuurlijk half op de laptop want die geeft een heerlijke warmte af. Dunja was op mijn benen gaan liggen. 

Puk is ondertussen niet meer mopperig op de kids, ze was zeker boos dat ze zomaar een dagje weg waren gegaan. Nou weet zeker dat madam het niet leuk had gevonden om mee te gaan, daarvoor ken ik haar toch echt te goed.

Straks heeft ze alleen de kleine Dunja nog maar die is al druk bezig om zichzelf helemaal op de kaart te zetten. Met Vanna gaat het ook verbazend goed, nou heeft Dunja een beetje de trekjes van Vanna dus denk dat dat wel scheelt. Dunja is geen pestkop zoals haar moeder. Met oma Yaantje spelen is ook top, de jongens doen dat ook met regelmaat en Yaantje? Die vind het heerlijk.

Pfff wat gaan we dat straks toch ontzettend missen. De jongens krijgen een super huisje, dat is zeker maar ja wij zullen die lieve knuffels echt gaan missen. Nog even twee dagen vol genieten voordat ze uitvliegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten